Návod jak uploadovat na Share-Rapid.com

Zde naleznete návody jak uploadovat a stahovat ze serveru Share-Rapid
Oficiální Share-Rapid DOWNLOADER ke staženi

Re: Návod jak uploadovat na Share-Rapid.com

Nový příspěvekod martin173 » úte 21. pro 2010 12:39:31

Dobrý den, cci se zeptat zda jde uploaudovat i pomocí nějakho jinéého programu, nebo jestli jde obejít nějak to, že moje rolišení je menší jak 1024x768 které program potřebuje. Uploauduji na mém netbooku s menším rozlišením a rozlišení monitoru už bohužel nemohu zvětšít. Poradí mi prosím někdo?
martin173

Nový příspěvekod PostApMan » úte 04. led 2011 21:34:22

Co je to za "netbook", pokud jeho standartním/optimálním rozlišením není klasika 1024x... ? No nevadí..jendé co ti můžu doporučit vyzkoušet, pokud nejsi zdatný programátor :) , tak zatrhni u spouštěcího exe souboru v záložce vlastnosti - spustit v rozlišení 640x320 a okno maximalizuj. Ale moc bych tomu nefandil, funguje to spíše u "aplikací" které se spouštějí ve Full-Screen u programů mi to fungovalo pouze u verze MS-DOS apod.

Nebo můžeš zkusit násilně zvětšit rozlišení, měl by si mít možnost zvětšít rozlišení, i pokud ho monitor nepodporuje, a to tak že se ti plocha roztáhne mimo obrazovku...a ty se po ní přesouváš pomocí posouvání okraju jako je tomu třeba u pc her. Snad mi rozumíš, ale pokud si stáhneš nové ovladače na grafiku a povolíš možnost zobrazení možností které monitor nepodporuje , tka to půjde :wink:
Obrázek
PostApMan

Nový příspěvekod iLovecraft » pát 21. led 2011 20:52:44

Hm... na SR som vcelku novy, preto mam jednu zasadnu otazku. Ake vyhody (resp. ak vobec nejake existuju) poskytuje fakt, ze si nejaky mnou nahrany subor na SR stiahne "X" pocet ludi? Existuju nejake body, ktore by sa dali premenit na dalsie predplatene data alebo cokolvek podobne :?:
Vopred vdaka za odpoved.
iLovecraft

Předchozí

Zpět na Návod jak stahovat a uploadovat na Share-Rapid.com